SOLSIDAN

På morgonen va ja i stallet, red ut en sväng på finaste, sen jobba ja han lite i paddocken, bara en lätt motionsträning. Vid 12 ungefär drog jag och min familj ner till stan och kolla julskyltning och köpt mig lite kläder och andra saker. Jätte kul faktiskt, bara älskar min familj! Efter det har jag bara kommit hem fixat ett par jeans så att de blev lite slitna och så, snart ska ja se solsidan. Pallar inte jobba på designen nu, men kommer göra de nån dag. Promise!
Vill även tacka mina goda vänner för att de lyser upp mina dagar, ni e bäst.


RÖRA

Sorry för röran, gör ny design. Kommer nog bli klar imorgon eller söndag kväll, mycket koder och skit. Nu drar jag mot långsamt mot en härlig varmdusch. Puss

adsnoasd

adjknasdnasnm

ajkdsa

slsadads

förändring

När jag rensa datan hitta jag några bilder på mig som är tagna för ungefär 8-9 månader sen. Satte ihop den bilden med en bild som är tagen för några veckor sen. HERREGUD säger jag bara, vilken skillnad! Alla förändras, men det behöver inte att det ska vara åt det dåliga hållet, för mig var det helt tvärtom.
 
I 5an 6an och ibörjan av 7an så brydde jag mig inte alls  om mitt utseende, ägnade mig åt det som gjorde mig glad istället. Men sen efter ett tag i 7an så sattes det väldigt mycket press på att man ska se ut som alla andra. Jag tappade greppet helt om mitt självförtroende och började sminka mig mycket mer och började slita och färga mitt hår massor gånger. Blev aldrig nöjd. Tillsist såg jag förjävlig ut rent ut sagt. Hade överdrivet med fondashion och alldeles för mycket mascara och eyeliner. Mitt hår va en katastrof, tillsist var det en orangebrunblond färg, helt slitet, ingen glas och ingen lyster alls.
 
Men det handlade inte bara om utseendet. Träffade många olika kompisar som jag hade under en kort tid och killar som jag fort fick en crush på men slutade att gilla de ganska direkt. Omoget, och då menar jag väldigt omoget. Hela alltet slutade med ett kaos. Hela mitt liv som jag försökt att bygga upp rasade. Några som jag kallade för mina bästa vänner blev plötsligt mina fiender, och jag började insee vad jag höll på med. Mina vänner som jag har haft i massor utav år började jag att förlora. Deppade under ett tag efter allting som hänt mig och jag började fatta att det var jag själv som skapat allting som hänt runt omkring mig. Mina riktiga vänner stöttade mig som tur var till 100 % och mitt självförtroende började bli lite bättre. 
 
Nu i sommar/höst har jag blivit sårad väldigt många gånger men även började jag att förstå saker och ting, hur det är att vara kär tillexempel. Men mognaden under tiden har bara blivit bättre och bättre. Tappa väldigt mycket självförtroende även då men nu, idag börjar jag återhämta mig och börjar tänka på ett mer vuxet och moget sätt både fysiskt och psykiskt.
 
 I början av sommaren hade jag fortfarande väldigt mycket smink och hade inte alls hittat min klädsmak, men ju mer tiden gick så började jag smått att hitta mitt jag. Fixade tillexempel mitt hår i somras så att det var en jämn färg och den har jag haft nu i ett halvår ungefär tills nån vecka sen då den hade nästan gått ur helt, så då färgade jag hela håret en gång till ordentligt och i en mörkbrun ganska jämn färg. Har nästan slutat att sminka mig helt, oftast bara lite mascara i skolan, men när jag ska ut brukar jag oftast sminka mig lite mera och fixa mitt hår lite extra, men det märks att jag har lärt mig att köpa rätt smink och att inte använda för mycket och för ofta. Har även hittat min klädsmak ganska bra nu, och det som passar mig. Mitt självförtroende har blivit bättre, och har förstått vad som är viktigt här i livet. Börjat träna och slutat att nörda facebook, börjat lyssna på takida som får mig att må väldigt bra, börjat skita i popularitet och har lärt mig att hålla mig till de som bryr sig om mig och mina närmsta. Har hittat mitt jag. Mitt självförtroende är på lång väg ifrån på topp men kämpar med det varje dag och börjar uppnå resultat. Om det är något jag tycker är väldigt fel säger jag oftast ifrån, men klarar av att inte ha långvariga tjafs och bara ignorera personer som söker uppmärksamhet och försöker ta min tid. Har fortfarande väldigt lång väg kvar i kampen mot mig själv, men jag har personer som stöttar mig till 100 och jag är så sjukt stollt över att jag har dom. Och idag
 
är jag så sjukt stollt över den JAG ÄR, och att JAG ÄR JAG.
 
 
/ida
 

And it goes on and on and on

Hemma från skolan o ska äta o plugga lite innan stallet.
 

SJUKHUS BLÄÄ

Slutar nu efter en kort chill skoldag. Va hos läkarn nyss och har tydligen en stukning, blödning och spruckna blodkärl i foten, haha, lagom kul att behöva gå runt me en stödstrumpa i några veckor och inte få träna hårt eller nått, joo jo. Men aja, ska dra hem nu plugga lite till svenska provet imorgon och bara ta det lungt. Se program jag missat och så. Hörs sen!

Kommer en bildbomb ikväll, så håll utkik.

/ida


Countdown 29/11


Those were the days

Vart en lite annorlunda och kreativ fotografering med Ida på höstlovet c:

Tackiis

Aww men Tack för statistiken! ♥
Kul att det märks skillnad när vi (okej mest Ida :3) uppdaterar mer oxå

LÅNG DAG..


SLÖSÖNDAG

Vakna nyss, ska plugga lite till nästa vecka så jag har det gjort, och sen dra till stallet. Är nu även klart att jag ska till taKiDA den 28/11 i linköping, *glad chey*

Seya


TAKIDA

JAAAA!!! ÄNTLIGEN!!!
Taggar för A Lesson learned the best of signerings & spelningsturnen. Att se och höra takida kanske till och med 2 gånger, 28/11&30/11 är inte dåligt det!
LÄNGTAAAARRR!!!

Ingen slår takida, dom kommer alltid va nr 1 <3

/ida

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3952836/images/2012/pic_50a81a839606ee20e0ebd265.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3952836/images/2012/pic_50a81aa5e087c36906d1986a.jpg" class="image">


GODNATT

Kolla på klockan och den är väldigt mycket så nu blir de snabbt i säng! Puss & godnatt
/ida


LÖRDAGSMYS

Nu blir det film med mamma pappa och lillebror, nöjd med livet.

Statistiken har höjts bra mycket på ett par dagar, tack till er!


GREEN AND RED FASHION

Bjuder på ett par bilder ifrån dagen. Speciellt tema som ni kanske ser. 
 

HÄSTBLOPPIS (del 1)

3 st försmå tjocktröjor som är varma och passar nu i vinter & min förra kavaj har jag växt ur är till salu, om du är intresserad så maila till: [email protected] eller ring 0738172936. Inte uranvända och i ett bra skick, inga fläckar eller liknande, som ofta kan förekomma på begangnade kläder. 
 
 
Färg:Svart med guldkant på kragen Storlek:140  Pris:220kr  Skick: Använd runt 15 gånger    
 
 
 
Färg:Turkos/ljusblå  Storlek:146/152  Pris:70kr  Skick:Bra, använt ganska mycket men inte sliten/trasig

 
Färg:Rosa  Storlek:150  Pris:50kr   Skick:Jätte bra, använd 4 gånger i snitt. 
 
 
Färg:Svart  Storlek:150  Pris:80kr  Skick:Bra

 
(bilderna kan bli lite konstiga pga blixten) 
 
 
PRIS KAN DISSKUTERAS. 
 
 


FUCK HATERS


My Love ♥

Blev en liten fotosession med Spike när jag kom hem från skolan c:
 
 
 
 
 

LITTLE MISS SUNSHINE

Nu blir det skolbio! Chao


I ♥ Inspiration

Tjänahejsaan c:

Satt nyss o kikade på några underbara fotobloggar och fick därav själv massa inspiration till att fota! kameran har fått ligga still ett par veckor men det ska det bli ändring på nu! Har blivit mer och mer för att fota männinskor (nej, inte porträtt) på sista tiden, det finns så mycket mer man kan hitta på då tycker jag. Dessutom har man ju roligare om man är några stycken än att gå ut med kameran själv c: 

My inspiration ♥

http://linafoto.blogg.se

http://pictwins.blogg.se

http://mikkizfoto.bloggplatsen.se

med mera

Nu blir det stallet o rida Krösus. Gullegrabben ♥

 

 


SORRY FINASTE BLOGGLÄSARE

Sorry för dålig uppdatering har haft så mycket för mig.

I fredags drog alice och jag till ACTIC och gymmade, provade på både massor olika maskiner och friviktsgymmet (de man ser ifrån bassängerna) , iallafall, riktigt kul va det! Blir att fortsätta där i vinter.
Sen sov jag över hos alice, och igår red jag finaste Joyce i paddoken, gick super bra. Tränade mycket övergångar och att han inte ska dra inåt när han passerar den tyngsta sanden i paddoken, alltså lite styrkeövningar. Tillslut började han gå med bakbenen under sig och lyssna på nästa minsta lilla vink och sen efter ett tag när benen va på plats så började han också sänka huvudet och gå i form efter lite bom och voltarbete. Älskar dig ponny!

 

 

GRATTIS PAPPA ♥

Grattis på farsdag min finaste pappa, jag älskar dig hur mycket som helst.
 
Vakna av väckarklockan för en timme ungefär, gick ner och fixade frukost. Sen vakna mamma och pappa med så då gick jag och fixade pappis pressenter. Han blev glad. Nu ska jag plugga, det funkar bäst på morgonen för mig. Sen kommer Alice och då ska vi baka och ha barnridning. Sköjsköj 
 
vi hörs .. puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRATTIS PAPPA ♥

Grattis på farsdag min finaste pappa, jag älskar dig hur mycket som helst.
 
Vakna av väckarklockan för en timme ungefär, gick ner och fixade frukost. Sen vakna mamma och pappa med så då gick jag och fixade pappis pressenter. Han blev glad. Nu ska jag plugga, det funkar bäst på morgonen för mig. Sen kommer Alice och då ska vi baka och ha barnridning. Sköjsköj 
 
vi hörs .. puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MATORGASM


-


# I LOVE


I know you can

 
 
 

Här& Nu

Drar mot en fin tjeja som heter Julia snart för film och taco's med us c:
//Alice

That's the way I like it

Hejsan c:
Har inte hunnit blogga mycket, haft fullt upp i stallet under ett par dar. Bland annat hjälpt till o fixa spöknatt och ridit Whiskey och Idas finna ponny Jojje. Det är ju i stallet jag trivs som allra bäst så mig gör det inget precis c:
 
Har inga nya bilder så får bli en jag tog i sommras.
 

SPÖKNATT

Nu kommer soc och ska prata om några inneboende, rätt segt. Sen ikväll så blir det spöknatt, OMG kommer dö !


/ida


RSS 2.0